Estem preparant-ho tot per sortir ben aviat. Així que us demanem una mica de paciència. Però us posem quatre ratlles mal escrites de què pretenem.

Més enllà del tèxtil, els vapors i la torre de l’aigua. No només volem recoperar el gloriós Sabadell industrial, sinó també el fabulós Sabadell dels 80s i 90s des d’una mirada actual, una mica nostàlgica, humorística i macarra. PURA CEBA doncs, vol impulsar el sabadellenquisme 2.0 i fer un toc d’atenció a tots els sabadellencs.
– Treball, cal fer-ho i cal fer-ho de valent per a impulsar, estimular i vertebrar una proposta de ciutat atractiva a les iniciatives empresarials i comercials
– Oci , cal passar-ho bé … i punt !
– Cultura, pensem que sense cultura no hi ha Sabadell es fa necessari impulsar activitats transversals no per als sabadellencs sinó amb els sabadellencs i enques.
PURA CEBA pretén posar en valor el sabadellenquisme, i explicar la nostra ciutat a través dels seus trets d’identitat més significatius. Sabadell està en una crisis de projecte, que és també una crisis d’imatge, de com ens veiem i ens imaginem els sabadellencs. Des de Pura Ceba pretenem posar el nostre granet de sorra per, d’una manera un punt irònica, de vegades una mica gamberra, amb un xic de rauxa i un poc de seny reimaginar l’idear col·lectius de la nostra ciutat.
Hi ha moltes identitats d’aquest Sabadell que és ceba i torre de l’aigua, gran via i rodal, la Colla de Sabadell i la Sèpia Verda, mongetes del ganxet i petador, Pere Quart i Roc Casagran, corrupció i lluita política, vapors i xemeneies, diversitat,…
La idea és que Sabadell pot ser fashion i cool i vintage i que ens hem de reinventar. I ho hem de fer entre tots.

Uneix-te a la conversa

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *